Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten, Graduate School

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Samhällsvetenskapliga fakulteten är ett av Sveriges ledande kunskapscentra för forskning och utbildning inom samhällsvetenskap och beteendevetenskap och bedriver verksamhet i både Lund och Helsingborg.

Arbetsuppgifter:
Graduate School hanterar hela processen från antagning till examination inom tre mastersprogram och ett antal kurser på mastersnivå. Arbetet innebär mycket kommunikation med såväl lärare och studenter som andra administratörer på fakulteten. Det ställer krav på att du självständigt kan strukturera, planera, analysera och hantera en stor mängd studieadministrativa ärenden. Kommunikation sker till stor del på engelska.

Som utbildningskoordinator i vårt team ansvarar du för den tekniska hanteringen av våra kurser. Du koordinerar Graduate Schools SI-mentorer och studentmedarbetare i receptionen. Du deltar också i planerings- och utvecklingsarbete. Några av de arbetsuppgifter som utförs av programkoordinatorn är

- arrangera informationsmöten för studenter
- arbetsleda studentmedarbetare och SI-mentorer
- publicera och underhålla kurssidor i Live@Lund
- Administrera fakultetens doktorandkurser
- Betygsrapportering i Ladok
- Schemaläggning i TimeEdit
- Uppdatering av webbsida (Drupal)
- publicering av nyhetsbrev och annan informationsspridning
- Medverkan i strategiskt och pedagogiskt utvecklingsarbete för Graduate School.

Kvalifikationer:

- Högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav

- Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på engelska såväl som på svenska är ett krav

- Mycket god datorvana samt kännedom om programvara som används i arbetet är meriterande såsom ladok, drupal, ubas/lubas, W3D3, TimeEdit

- Dokumenterad erfarenhet av arbete med internationella studenter är meriterande

- Erfarenhet av myndighetsutövning inom högskoleområdet samt kännedom om andra svenska myndigheter så som Universitets- och högskolerådet, CSN och Migrationsverket är meriterande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad, och du bör uppskatta och gärna ha erfarenhet av utåtriktat och serviceinriktat arbete som innebär dagliga kontakter med studenter och lärare. Vi värdesätter internationell erfarenhet. Vi lägger även stor vikt på dina erfarenheter och intresse i internationaliseringsarbete. Vi arbetar i ett litet team vilket kräver nära samarbete och ett prestigelöst förhållningssätt. Vi samarbetar dessutom med samtliga fakultetens institutioner och har i detta regelbundna kontakter med såväl lärare och studierektorer som administrativ personal. Kännedom om Lunds universitet i allmänhet och Samhällsvetenskapliga fakulteten i synnerhet är därför mycket meriterande.

Anställningen är ett vikariat på drygt fem månader.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/1393
Kontakt
  • Mikael Sundström, studierektor, + 46 46 222 49 93, mikael.sundstrom@svet.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62, st@st.lu.se
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66, sekocivil@seko.lu.se
Publicerat 2018-05-03
Sista ansökningsdag 2018-05-20

返回职位空缺页面