Lunds universitet, Ekonomihögskolan, Företagsekonomiska institutionen

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Ekonomihögskolan är en av åtta fakulteter inom Lunds universitet. Över 4 000 studenter och cirka 450 forskare, lärare och övrig personal studerar och arbetar här med utbildning och forskning inom ekonomisk historia, företagsekonomi, handelsrätt, informatik, nationalekonomi, statistik och forskningspolitik.

Som anställd vid Företagsekonomiska institutionen är du med och skapar en ledande akademisk miljö för forskning och utbildning om företag och förvaltningars ekonomi. Institutionen har utvecklats under mer än femtio år och är idag en av landets största. Våra forskare, lärare och studenter utvecklar dagligen kunskap inom redovisning & finansiering, strategi, entreprenörskap & forskningspolitik, organisation och marknadsföring.

Som utbildningsadministratör måste du trivas med rutinuppgifter och ha en hög grad av servicekänsla. I rollen ingår att ge service till studenter, lärare och allmänhet vad gäller kurser, tentamen och litteratur.

 Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter är:
 - ansvara för registrering och rapportering i studiedokumentationssystemet Ladok3.

- administrera kurser, rapportera resultat, beställa kurslitteratur, ta fram antagningslistor m.m.

- att tillsammans med aktuell lärare planera lektioner och tentor i schemaläggningssystemet TimeEdit .

- ge information till studenter om program och kurser genom e-post, välkomstbrev samt publicera och uppdatera information i studentportalen Live@Lund (eller motsvarande).

- ansvara för arkivering av diverse kursmaterial.

- att på alla sätt vara behjälplig vid olika administrativa arbetsuppgifter.

Anställningen kännetecknas av säsongsvariationer med stundtals högre arbetsbelastning, särskilt i samband med terminsstart och antagningstid.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har administrativ erfarenhet och god datorvana. Du måste drivas av effektivitet, noggrannhet och service och ha förmåga att både planera för och hantera en komplex vardag med många olika arbetsmoment. Du bör även ha lätt för att arbeta såväl självständigt som i grupp och kunna ta egna initiativ.

Du ska ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har erfarenhet från liknande anställningar. Kunskap i Ladok och eftergymnasial utbildning ser vi som meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen av den här anställningen.

Provanställning kan bli aktuell.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/1827
Kontakt
  • Nikos Macheridis, 046-222 41 72
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2019-05-16
Sista ansökningsdag 2019-06-05

Zurück zu Stellenangeboten