Lunds universitet, Medicinska fakulteten, MedCUL

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Arbetsuppgifter

Som adjunkt vid MedCUL arbetar man i huvudsak i ett team av lärare och amanuenser. Arbetet består huvudsakligen i att ta en aktiv roll inom kurser samt vid utvecklande och förberedande av dessa. Våra kurser riktar sig till lärare, forskarhandledare och doktorander vid medicinska fakulteten.

Du behöver också ha intresse för och vilja att arbeta inom medicin-pedagogisk utveckling. Blended learning miljöer är en självklarhet och vår verksamhet präglas av att vara drivande i fakultetens digitala stöd för lärande.

Det kan också ingå arbetsuppgifter i olika arbetsgrupper, i samverkan med nämnder och andra avnämare. Arbetet kan också komma att omfatta medverkan i utveckling av systematik och organisation kring bedömning och kvalitetsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete samt erfarenheter från professionsutbildning.

Kvalifikationer

Vi behöver personer som har stort intresse och fördjupad kunskap om lärande (högskolepedagogik) och kommunikation muntligt, skriftligt och i olika digitala former. Du behöver ha god förmåga att organisera ditt arbete och ha erfarenhet av att självständigt och i samarbete med andra planera och genomföra olika    utbildningsinsatser. Du bör ha lätt för att kommunicera både i tal och skrift. Du kommer att arbeta i ett team, samarbetsförmåga och flexibilitet är därför mycket viktigt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Väl dokumenterat intresse och engagemang i högskolepedagogisk utveckling samt tidigare erfarenhet av att arbeta med doktorandkurser inom muntlig kommunikation är starkt meriterande för samtliga tjänster.

Tjänsterna avser huvudsakligen omfatta genomförande och planering av kurser, men även workshops och andra uppdrag inom MedCUL kan förekomma. Det ett krav att man har erfarenhet av arbete med utbildning inom muntlig kommunikation för doktorander. För två av tjänsterna är det ett krav att du har arbetat med högskolepedagogisk utbildning och utveckling av sådana kurser. För en av tjänsterna är det ett krav att du har arbetat med simulering och liknande verksamhet tidigare. Du bör ha en bakgrund i professionsutbildning inom hälso-sjukvårdsområdet.

Villkor
Tillsvidareanställning med början snarast eller enligt överenskommelse.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/2084
Kontakt
  • Christina Gummesson; christina.gummesson@med.lu.se, +46462223784
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
Publicerat 2019-06-04
Sista ansökningsdag 2019-06-17

Zurück zu Stellenangeboten