Lunds universitet, LTH, LTH:s kansli

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Beskrivning av arbetsplatsen

Avdelningen för kvalitetsstöd är en del av LTH:s kansli. Avdelningen arbetar inom tre huvudområden: kvalitetssäkring, förvaltning av utbildningsadministrativa system samt tillhandahållande av statistik och data för framför allt utbildning.

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid. Vi tillämpar Lunds universitets avtal som distansarbete, vilket kan ge möjlighet att till viss del arbeta på distans.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss Jobba hos oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Under 2024 genomförs en större utbildningsutvärdering av LTH:s utbildningar på grundnivå och avancerad nivå, som samordnas av Kvalitetsstöd.

Du kommer att vara en del av detta arbete och hjälpa till med att planera och samordna olika aktiviteter i utbildningsutvärderingarna.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

  • Utbildning på högskolenivå eller utbildning och/eller erfarenhet som kan anses motsvarande.
  • Du har flerårig erfarenhet av universitetsarbete
  • Du har flerårig erfarenhet av administration av utbildningsprogram/programplanering.
  • Du har stor kunskap om LTH:s utbildningar och utbildningsorganisation.

Meriterande för anställningen är:

  • Du har kunskap om de riktlinjer som styr LTH:s programstrukturer.

Hänsyn kommer att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka arbetet inom avdelningen samt bidra till dess framtida utveckling.

Övrigt

Anställningen är tidsbegränsad (SÄVA) med omfattningen 10 procent av heltid med tillträde den 1 september 2024 eller enligt överenskommelse, dock längst till och med 15 december 2024.

Så här söker du

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan bör även innehålla examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc).

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 september 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2024/1960
Kontakt
  • Christina Åkerman, Avdelningschef, christina.akerman@lth.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb