Lunds universitet, Institutionen för psykologi

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Samhällsvetenskapliga fakulteten är ett av Sveriges ledande kunskapscentra för forskning och utbildning inom samhällsvetenskap och beteendevetenskap och bedriver verksamhet i både Lund och Helsingborg.

Institutionen för psykologi kombinerar utbildning med forskning och har under senare år varit mycket framgångsrik i konkurrensen om externa forskningsmedel. Centrala forskningsområden är bl.a. arbets- och organisationspsykologi, klinisk psykologi, kognition, neuropsykologi, personlighet- och social psykologi samt utvecklingspsykologi.

Många av våra kurser är utvecklade i anslutning till forskningsprojekt och studenterna får möjlighet att ta del av aktuella forskningsrön från lärare som själva är aktiva forskare inom sina respektive områden. Vår utbildningsmiljö är sedan länge starkt internationaliserad.

Är du en noggrann och strukturerad person som har lätt för att sätta dig in i olika administrativa system och är beredd att arbeta i en föränderlig miljö? Tycker du om kontakter med studenter och lärare? Är du en öppen, serviceinriktad och initiativrik person som både kan arbeta självständigt och samarbeta med andra? Då är kanske du den vi söker till vårt administrativa team.

Arbetsuppgifter
Utbildningsadministratören handlägger ärenden som rör utbildningen på grund- och avancerad nivå samt ansvarar för administration kring denna. Studentexpeditionen utgör ett centralt arbetsområde och innebär daglig kontakt med studenter och lärare.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
- Schemaläggning och lokalbokning
- Ladok
- Administration av salsskrivningar och digital examination
- Administration av de webbaserade pedagogiska plattformar som används vid institutionen
- Administration av studentärenden
- Medverkan i institutionsgemensamt arbete och ledningsgrupper
- Administration av kursutbudet
- Information och service till studenter och lärare
- Informationshantering
- Övriga administrativa uppgifter och vid behov backup till andra administratörers arbetsuppgifter

Utbildningsadministratörsrollen förutsätter ett kontinuerligt och nära samarbete med studierektor, programansvariga, studievägledare och andra utbildningsadministratörer som tillsammans bildar ett team med ansvar för frågor som berör utbildningen vid institutionen.

Kvalifikationer
Arbetet som utbildningsadministratör förutsätter gedigen erfarenhet av administrativa system och relevanta datorprogram. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning, både i både tal och skrift. Du har tidigare flerårig administrativ arbetslivserfarenhet från högskola eller universitet. Mycket stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Som utbildningsadministratör ingår du i ett team där god kommunikation, initiativförmåga och samarbetsförmåga premieras. Som en del av det administrativa teamet förväntas du bidra till att förbättra och utveckla verksamheten. Som utbildningsadministratör ska du vara beredd att kunna ta olika arbetsuppgifter i samband med utbildningsadministration. Det förutsätter att du är flexibel, öppen och har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Du är serviceinriktad och intresserad av mötet med studenter och kollegor. Du är noggrann, ansvarstagande, har god förmåga att planera och organisera, samt bra på att färdigställa och slutföra arbetsuppgifter. Du är stresstålig och kan prioritera i perioder med hög arbetsbelastning, som vid exempelvis terminsstart.

Villkor
Vikariat 100% under 1 år med start 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.

Om ansökan
Ansökan ska innehålla CV, men bör även innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/398
Kontakt
  • Hannah Stén, Personalsamordnare, +46462228769
  • Robert Holmberg, Prefekt, +46462228768
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2019-01-30
Sista ansökningsdag 2019-02-21

Tilbage til Ledige stillinger