Lunds Tekniska Högskola, LTH, Institutionen för energivetenskaper

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att vara övningsassistent på kursen Termodynamik och strömningslära MMVF01.

Kvalifikationer
Bara den som är antagen till och inskriven på utbildning på grund- eller avancerad nivå får anställas som amanuens (examen får ej vara uttagen).

För denna anställning behöver kandidaten vara på grundutbildningsnivå inom ämnesområdet energivetenskaper.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Hänsyn kommer att tas till god samarbetsförmåga, driv och självständighet.

Villkor
En anställning som amanuens får högst motsvara 50% av full arbetstid. Maximalt ett års anställning, men får förnyas, dock maximalt 3 år sammantaget. Denna anställning avser en tidsbegränsad anställning om ca 3,5 månad på 25%.

Instruktioner för ansökan
Ansökan bör innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan bör även innehålla CV, utdrag ur LADOK eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc).

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/2365
Kontakt
  • Magnus Genrup, prefekt, +46462229277
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-07-16

Return to job vacancies