Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Institutionen för kliniska vetenskaper Malmö

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Institutionen för kliniska vetenskaper i Malmö är en av de sex institutionerna vid Lunds universitets medicinska fakultet. Vi har ett starkt fokus på klinisk och epidemiologisk forskning, och bedriver även en omfattande preklinisk laboratorieforskning.

Forskargruppen

Vid avdelningen för Socialmedicin och Global Hälsa (SMGH) arbetar vi med globala folkhälsofrågor inom utbildning, forskning och kapacitetsutveckling i samverkan med det globala samhället. Verksamheten är lokaliserad på institutionen för kliniska vetenskaper i Malmö, och drivs av Professor Anette Agardh. Avdelningen består av både forskare/lärare och administrativ personal. Här kan du läsa mer om vår verksamhet.

Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra, och strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande och stimulerande för alla medarbetare. Vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare. Vi värnar både om den fysiska säkerheten och den psykosociala arbetsmiljön.

 

Vi söker en driven projektkoordinator för arbete med koordinering av forskningsprojekt. Anställningen är en visstidsanställning på heltid med önskat tillträdesdatum den 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse. Visstidsanställningen kommer att avslutas den 30 juni 2020.

 

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator inom forskargruppen ansvarar du för koordineringen av ett forskningsprojekt som riktar sig till män som har sex med män i Afrika. Arbetsuppgifterna består av koordinering, dokumentation och uppföljning. Även andra förekommande arbetsuppgifter inom forskargruppen kan bli aktuella.

Arbetsuppgifterna kan komma att innebära viss utlandsvistelse, om projektet så kräver.

 

Kvalifikationer

För anställningen krävs:

  • Mastersexamen inom relevant område
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete inom hbtq
  • God förmåga att uttrycka sig i tal på både svenska och engelska
  • God förmåga att kunna uttrycka sig i skrift på engelska

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna kräver att du har en god samarbetsförmåga samt tycker om att jobba i team. Vidare ska du tycka det är givande och intressant att arbeta i en mångkulturell miljö.

Meriterande för anställningen är:

  • Erfarenhet av arbete inom hbtq-området i Afrika
  • Erfarenhet av arbete i mångkulturell miljö

 

Instruktioner för ansökan

Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du beskriver hur du uppfyller eftersökta kvalifikationer, ett CV samt examensbevis. Du kommer även att få svara på ett antal kvalificeringsfrågor.

 

Övrigt

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/4040
Kontakt
  • Anette Agardh, forskargruppschef, +4640391338
  • Sara Tvermoes, personalsamordnare, +4640391054
Publicerat 2019-11-28
Sista ansökningsdag 2019-12-13

Return to job vacancies