Medicinska fakulteten, Institutionen för experimentell medicinsk vetenskap

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Beskrivning av arbetsplatsen 

Vid forskargruppen för associativ inlärning bedrivs forskning inom neurovetenskap. Forskningen har sedan flera år legat i framkant inom lillhjärnans funktion. Gruppen leds av docent Anders Rasmussen och består av både forskande och teknisk personal. Verksamheten är lokaliserad på Biomedicinskt centrum i Lund.  Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra. Vi värnar om en arbetsplats som upplevs som utvecklande och stimulerande för alla medarbetare och vi arbetar vi ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare. Vi söker härmed en forskningsingenjör för arbete inom ett forskningsprojekt som handlar om hur vi lär oss nya motoriska färdigheter och lillhjärnans betydelse för sådan inlärning. Anställningen är på 15% med önskat tillträde i april 2023  eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss Jobba hos oss | Lunds universitet

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 

Som forskningsingenjör inom forskargruppen kommer du ansvara för att utföra beteendeexperiment på människor, samt analysera, tolka och sammanfatta fynden från dessa experiment. Även andra förekommande arbetsuppgifter inom forskargruppen kan bli aktuella. Du kommer själv att ha stort inflytande över frågeställningar och det kommer också finnas möjlighet att bredda forskningen i nya riktningar. 

Kvalifikationer 

Krav för anställningen är:
För anställningen krävs:
• Högskoleexameninim biologi eller neurovetenskap på avancerad nivå
• Tidigare publicerade arbeten inom neurovetenskap
• Goda kunskaper i engelska, skriftligt och muntligt
• Körkort

Stor vikt kommer att läggas vid peronsliga egenskaper. Tjänsten kräver att du är: kompetent, organiserad och har lätt för att samarbeta.

Meriterande för anställningen är:
• Tidigare erfarenhet av att samla in data från testpersoner och applicering av beteendevetenskapliga test-batterier
• Erfarenhet av experimentell forskning kring hur etanol påverkar hjärnan.


Övrigt

Tjänsten är en särskild visstidsanställning, 8 månder,  på deltid (15%) med önskad start i april 2023 eller enligt överenskommelse. 

Såhär ansöker du

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du beskriver hur du uppfyller eftersökta kvalifikationer, ett CV samt examensbevis.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde April 2023 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2023/890
Kontakt
  • Anders Ramussen, Forskargruppschef, +46709746609
  • Sofia Sönnerstedt, Personalsamordnare, +46462229876
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb