Lunds universitet, Med. fak., Institutionen för kliniska vetenskaper Malmö

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Arbetsuppgifter


Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i en kreativ och mångkulturell miljö. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara förlagda vid det internationella mastersprogrammet, där du kommer att ingå i ett team som ansvarar för administrationen av programmet. I dina arbetsuppgifter ingår kurs- och programövergripande administration inkluderande administrativ service till lärare och studenter. Du kommer tillsammans med övriga i teamet att vara programmets ansikte utåt och kommunicera med olika myndigheter och organisationer, både nationellt och internationellt.

Kvalifikationer

Universitets- eller högskoleutbildning på kandidatnivå eller motsvarande. Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Du uppskattar att arbeta i en mångkulturell miljö. Som person är du utåtriktad, kommunikativ och självgående med en hög ambitionsnivå och fokus. Du är strukturerad och har inga problem att hantera och koordinera flertalet arbetsuppgifter parallellt. Ambitiös med vilja att utvecklas med dina arbetsuppgifter. Ligga steget före – framåtriktande – proaktiv. Erfarenhet av projektkoordinering/ledning är meriterande. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Lön: Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Upplysningar: Forskargruppschef Anette Agardh    anette.agardh@med.lu.se , tel 040-391338
Anställningsform Määräaikainen lyhyempi kuin 3 kuukautta
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/66
Facklig företrädare
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2019-01-09
Sista ansökningsdag 2019-01-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin