Lunds universitet, Lunds Tekniska Högskola, Institutionen för reglerteknik

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Arbetsuppgifter

Syftet med projektet är att undersöka flexibla automationslösningar samt digital och sömlös informationshantering inom byggnationsapplikationer. Visst samarbete eker med Danmark och Tyskland. Under projektperioden (2 år) ska arbete göras inom robotik, konfigurering/mass customization och mekatronik, allt med koppling till byggnadskonstruktion.

Kvalifikationer

  • Utbildning: Civilingenjörsexamen inom relevant ämne, inkluderande mekatronik för programmering av mikroregulatorer, och konfigurering/mass customization inom byggnadskonstruktion.
  • Erfarenhet: erfarenhet av robotsimulering. Minst fem års erfarenhet av arbete inom byggnadskonstruktionsindustrin.
  • Mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt, krävs.

Bedömningsgrunder

  • Utbildning: Simulering av produktionssystem och produktionskontroll.
  • Erfarenhet: Deltagande i forskningsprojekt.
  • Förmåga att sprida forskningsresultat både skriftligen och muntligen på norska, danska och svenska och/eller tyska är en merit.
  • Avancerad CAD-kunskap
  • Erfarenhet av projektledning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att vara en god lagspelare. Vi beaktar samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökandes erfarenheter och kompetens kan komplettera och stärka institutionen och framtida utveckling.

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning, 2 år, 100 % Startdatum enligt överenskommelse, dock senast 190815. 

Instruktioner för ansökan

Ansökan ska innehålla ett personligt brev där det ska framgå varför tjänsten sökes och hur den sökandes kompetens svarar mot angivna kvalifikationer och bedömningsgrunder. Till ansökan ska också CV bifogas samt examensbevis eller motsvarande och övrigt som önskas åberopas (betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.).

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/375
Kontakt
  • Anders Rantzer, professor, +46462228778
Publicerat 2019-05-03
Sista ansökningsdag 2019-05-17

Takaisin avoimiin työpaikkoihin