Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en till två studentmedarbetare som ska stödja institutionens administrativa arbete gällande utbildningen på grund- och avancerad nivå. Idag består det administrativa teamet av tre utbildningskoordinatorer och dessa ska amanuenserna stötta med olika administrativa uppgifter såsom;
• Arbete i studerandeexpeditionen, såsom mail- och telefonhantering, utdelning av tentor och inlämningsuppgifter, beställning av enklare förtäring, lokalbokning med mera
• Arbete i administrativa system, t ex Ladok, LUBAS och Canvas
• Administration av kursutvärderingar
• Administrativt stöd till personal inom administrationen
• Övrig förekommande administration samt arkivering

Arbetet ställer krav på att du självständigt kan strukturera, planera och hantera utbildningsadministrativa ärenden och system, samt ha förmåga till god kommunikation och nära samarbete med övriga kollegor inom administrationen. Rollen passar dig som är initiativrik, lösningsorienterad och flexibel, trivs med stor variation mellan rutinuppgifter och mer intensiva perioder samt har en hög grad av servicekänsla.

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi är en internationell miljö med flera framgångsrika internationella utbildningsprogram, vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera på både svenska och engelska.

Kvalifikationer
Ett krav för att kunna blir anställd som amanuens är enligt 5 kap 10 § HF att du är antagen till studier på grund- eller avancerad nivå. Det är meriterande om denna utbildning är med samhällsvetenskaplig inriktning och särskilt meriterande om du har god kunskap om Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi. Vidare är det mycket meritererande om du har erfarenhet av studieadministrativt arbete. 

Du behöver ha en mycket god kommunikativ förmåga och vara en person som anser det viktigt att upprätthålla ett gott samarbete. Arbetet kräver även en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, på svenska såväl som engelska samt en mycket god datorvana.

Arbetstiderna kan komma att variera och vi ser därför det som en fördel om du är flexibel och kan anpassa tiderna efter institutionens behov. Detta är en tidsbegränsad anställning på ett år, 20%.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2024/1632
Kontakt
  • Natalie Nyman, HR-partner, natalie.nyman@sam.lu.se
  • Ola Hall, Prefekt, ola.hall@keg.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb