Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Institutionen för hälsovetenskaper

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vid institutionen för hälsovetenskaper arbetar vi med att öka kunskapen om hur människor kan återfå och bibehålla sin hälsa. Vi utbildar framtidens vård- och rehabiliteringspersonal inom alla kategorier på grund- avancerad- och forskarutbildningsnivå. Vi forskar om det som rör människors hälsa: prevention, behandling, vård, omsorg och rehabilitering. Verksamheten finns både i Malmö och Lund och har en nära anknytning till hälso- och sjukvård inom Skånes universitetssjukhus, primärvården och den kommunala vården.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna utgörs av läraruppgifter såsom kursansvar, examination, undervisning och handledning på grund och avancerad nivå inom omvårdnadsprogrammen vid institutionen för hälsovetenskaper. En stor del av undervisningen kommer att vara förlagd till specialistsjuksköterskeprogrammet inriktning anestesisjukvård. Även undervisning inom andra utbildningsprogram inom Medicinska fakulteten kan förekomma liksom andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Den sökande ska vara legitimerad specialistsjuksköterska inriktning anestesisjukvård och ha avlagt examen på avancerad nivå (motsv). Rätt kandidat skall ha visat god pedagogisk förmåga samt genomgått högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt inhämtat motsvarande kunskaper om minst fem veckor.

Doktorsexamen är ett krav liksom erfarenhet av undervisning inom specialistsjuksköterskeprogram inriktning anestesisjukvård och erfarenhet av kliniska bedömningar inom ämnesområdet. Meriterande är erfarenhet av internationellt samarbete inom undervisning.

Rätt kandidat ska ha god pedagogisk förmåga inklusive god förmåga att utveckla pedagogisk verksamhet på olika nivåer och med varierande undervisningsmetoder samt genomgått högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt inhämtat motsvarande

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/881
Kontakt
  • Pia Lundqvist, biträdande prefekt , +46462221828
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-04-16
Sista ansökningsdag 2018-05-08

Terug naar vacatures