Lunds Universitet

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Juridiska fakulteten är en av Lunds universitets fyra ursprungliga fakulteter. Vid fakulteten verkar ca 2000 studenter på grundnivå och avancerad nivå och ett 160-tal anställda varav ett 40-tal är doktorander.

Mer information om fakulteten finns på vår hemsida www.jur.lu.se

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är av allmän administrativ karaktär och i första hand knutna till frågor som rör fakultetens lokaler och övriga infrastruktur. I arbetet ingår omfattande kontakter med fakultetens anställda och studenter samt med externa leverantörer och entreprenörer och universitetets gemensamma förvaltning. Vissa arbetsuppgifter utförs i projektform medan andra är periodiskt återkommande eller av löpande karaktär.

Kvalifikationer

Att du är juris studerande och har erfarenhet av att arbeta vid juridiska fakulteten är ett krav eftersom många arbetsuppgifter förutsätter ett nära samarbete med fakultetens övriga avdelningar och en god kännedom om fakultetens övriga verksamhet är därför nödvändig. Du måste ha goda kunskaper i både det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift eftersom miljön vid juridiska fakulteten är internationell. Att du är van vid att använda dig av datorn som arbetsredskap är en förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna.

Arbetet kräver att du är självständig och initiativtagande samt har förmågan att planera eftersom många arbetsuppgifter utförs under stort eget ansvar och arbetsbelastningen varierar. Du måste dessutom vara serviceinriktad, kommunikativ och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-01-20
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/3627
Kontakt
  • Magnus Svensson, +46462221020
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
Publicerat 2018-11-06
Sista ansökningsdag 2018-11-21

Terug naar vacatures