Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Inst för laboratoriemedicin

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Institutionen för laboratoriemedicin (ILM) är en av sex institutioner vid Medicinska fakulteten. Vi bedriver ledande forskning inom det laboratoriemedicinska fältet med fokus på hur sjukdomar uppkommer och hur vi kan förbättra patienters diagnostik och behandling. Några av våra starkaste områden med forskning i världsklass, handlar om cancer-, genetik- och blodforskning.

Kansliet för institutionen söker en ekonomihandläggare på deltid som kommer vara ett stöd för verksamheten främst på området ekonomi. 

Arbetsuppgifter
Som ekonomihandläggare består arbetsuppgifterna i huvudsak att ta fram ekonomiska rapporter från universitets olika system, ekonomi och personal, och sedan samköra dessa för att skapa nya kombinerade underlag som den administrativa verksamheten använder i sitt dagliga arbete. Tjänsten innebär också att förvalta de underlag som tidigare tagits fram tillsammans med nya underlag för stödverksamhetens arbete inom ekonomi, och vara behjälplig kring dessa. Personen kommer också behöva fungera som ett ekonomiskt stöd gällande intrastat, budget, bokslut och projektredovisningar. Övriga arbetsuppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer
Som sökande behöver du ha en ekonomisk utbildning eller motsvarande. Vi söker dig som har goda kunskaper och lång erfarenhet av programmering, VBA och Autoit på hög nivå, samt universitetssystemen Raindance och Primula. För att kunna utföra de arbetsuppgifter som efterfrågas måste personen kunna kombinera sina kunskaper inom programmering med universitetssystemen, genom att samköra olika underlag med stora mängder information i. 

Vi ser att du kan uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är viktigt att du är självständig och kan driva projekt på egen hand, samtidigt som du jobbar bra med andra personer. Du behöver vara handlingskraftig, och ha ett sinne för mönster. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/1910
Kontakt
  • Lhinn Skoog, +46462221608
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-06-01
Sista ansökningsdag 2018-06-14

Tilbake til ledige stillinger