Lunds universitet, Universitetsförvaltningen, Sektionen HR

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Sektionen HRs huvuduppgift är att stödja verksamheten vid Lunds universitet i det personalpolitiska arbetet. Sektionen har även i uppdrag att stötta chef-och ledarskapsutveckling samt karriärutveckling. Sektionen underlättar och skapar förutsättningar för verksamheten att följa lagar och regler genom att ta fram universitetsgemensamma styrdokument, rutinbeskrivningar och verktyg inom området liksom kartlägger, utvecklar och följer upp processer inom HR-området. I uppdraget till sektionen finns även att stötta arbetet kring universitetets internationella medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi söker en personaladministratör som trivs i den administrativa rollen och som har erfarenhet av att ge personaladministrativt stöd inom området. Du kommer att arbeta i en administrativ funktion med fokus på arbete som källrapportör och granskare i lönesystemet, men också kunna ge rådgivning och stöd i personaladministrativa frågor kopplade till lönesystemet samt frågor kring resereglementet etc. Du kommer också att arbeta med andra förekommande personaladministrativa frågor inom sektionen.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete inom statlig myndighet, dokumenterad god administrativ förmåga och vana att arbeta självständigt. Högskoleutbildning är meriterande, gärna inom PA/motsvarande. Du har god kännedom och erfarenhet av ovan angivna arbetsuppgifter. För att fungera i rollen ska du ha erfarenhet av att arbeta i olika administrativa system och ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har god kännedom om Lunds universitet och dess regelverk samt administrativa system. Som person är du serviceinriktad, noggrann och självständig samt har god samarbetsförmåga. Du håller god kvalitet inom de tidsramar som råder och är en lyhörd och prestigelös teamspelare.

Anställningen är en visstidsanställning tom 2021-06-30, med goda möjligheter till förlängning.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/3399
Kontakt
  • Birgitta Carlsson, 046-222 15 14
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2019-10-15
Sista ansökningsdag 2019-11-05

Tilbake til ledige stillinger