Lunds universitet, Med fakulteten, Institutionen för hälsovetenskaper

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Institutionen för hälsovetenskaper vid Medicinska fakulteten bedriver kvalitativ undervisning med inriktning Radiografi på grund och avancerad nivå. Vi kan erbjuda en arbetsplats med stimulerande arbetsuppgifter och trevliga kollegor. Vi värnar om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra.

Vi söker nu en engagerad universitetsadjunkt inriktning omvårdnad. Anställningen är på 70% med önskat tillträdesdatum from den 15 augusti. Anställningen är tillsvidare.

 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen läraruppgifter såsom kursansvar, examination, undervisning och handledning framför allt inom röntgensjuksköterskeprogrammet. Även undervisning i andra utbildningsprogram på grund- och avancerad nivå inom Medicinska fakulteten kan förekomma liksom andra arbetsuppgifter..

Kvalifikationer

För anställningen krävs:

  • Svensk legitimation som röntgensjuksköterska
  • Lägst mastersexamen inom radiografi eller för ämnet relevant område
  • Erfarenhet som universitets- eller högskolelärare, inkluderat kursledarskap, inom röntgensjuksköterskeprogram
  • Högskolepedagogisk utbildning

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Då arbetsuppgifterna sker i samverkan med andra lärare, administrativ personal och studenter behöver du ha förmåga till samarbete, men även förmåga att självständigt kunna planera och utföra ditt arbete.


Meriterande för anställningen är:

  • Aktuell klinisk erfarenhet

 

Behörighet
Behörighet att anställas som universitetsadjunkt är den som har avlagt examen på avancerad nivå (motsv.) samt har annan kompetens som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämne och de arbetsuppgifter som ingår i anställningen, visat pedagogisk skicklighet (med pedagogisk skicklighet ska förstås god pedagogisk förmåga) samt genomgått högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt inhämtat motsvarande kunskaper om minst fem veckor.

 

Instruktioner för ansökan
Ansökan ska innehålla ett personligt brev där du beskriver hur du uppfyller eftersökta kvalifikationer, inklusive en beskrivning av din pedagogiska erfarenhet, ett CV samt examensbevis.

 

Övrigt
Anställningen är tillsvidare på 70% av en heltid med tilltänkt startdatum 2024-08-15 eller enligt överenskommelse.

 

Villkor

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2024/1863
Kontakt
  • Pia Lundqvist, +46462221828
  • Kristina Malmquist, 046-2220000
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb