Lunds universitet, Institutionen för psykologi

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns cirka 45 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Institutionen för psykologi söker nu en projektassistent under ca 3 månader (40%) inom forskningsprojektet "Evidens kontra övertygelse: Utveckling av anknytningstrygghet och socioemotionell anpassning hos små barn som växer upp i växelvis boende”. Projektet avser belysa viktiga aspekter av familjeutveckling och anknytningsutveckling i olika dagsaktuella familjeformer, och i synnerhet vilken specifik påverkan som barnets anknytning till var och en av dennes primära omsorgspersoner har på dess anknytningsutveckling och känslomässiga trygghet. Projektet arbetar med såväl en storskalig, kvantitativ longitudinell studie som kvalitativa studier.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitet, Jobba hos oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I arbetsuppgifterna ingår skapande av kontakter för datainsamling, förberedelser och analys av data samt skrivande av vetenskapliga texter.

Kvalifikationer
Sökande ska ha en grundutbildning i psykologi, där master eller psykologexamen är nödvändigt. Sökande ska kunna påvisa god förmåga till vetenskapligt skrivande. Sökande bör ha hög kompetens i kvantitativa metoder, och förmåga att kunna lära sig nya metoder. Inte minst skall sökande ha erfarenhet av att arbeta inom och mot aktörer såsom socialtjänsten, skolan, kommunen, hälso- och sjukvården. Mycket god förmåga att kommunicera skriftligt som muntligt på svenska är ett krav.

Ansökan
Anställningen söks genom universitetets rekryteringssystem. Till ansökan bifogas examensbevis, kurslista och CV. Bifoga aktuella vetenskapliga texter du har författat, samt en kort beskrivning (max 2 sidor) av tidigare erfarenheter av forskning, kunskaper i kvantitativa metoder, och inte minst förmåga till skapande av nätverk inom olika myndigheter och vetenskaplig kommunikation.

Övrigt
Anställningen är en särskild visstidsanställning på 40 % under ca 3 månader med omedelbar start.
 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2023/2945
Kontakt
  • Hannah Stén, HR-partner, hannah.sten@sam.lu.se
  • Elia Psouni, Projektledare, elia.psouni@psy.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb