Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Medicinska fakultetens kansli

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Beskrivning av arbetsplatsen
Medicinska fakultetskansliet stöttar fakulteten inom flera olika områden, bland annat inom frågor som rör utbildning, ekonomi, internationalisering, kommunikation, ledningsstöd och HR-frågor. Som projektledare med arbetsuppgifter inom externa evenemang arbetar du för två av kansliets avdelningar, nämligen kommunikationsavdelningen samt avdelningen för forsknings- och ledningsstöd.

Vi söker nu en serviceinriktad och självgående projektledare på 100 % som koordinerar externa evenemang, som vårdar relationerna till fakultetens donatorer, och som till viss del också arbetar som administrativt ledningsstöd. Tjänsten är ett vikariat på 1 år.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitet Jobba hos oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen att koordinera Medicinska fakultetens externa evenemang. Exempel på detta är att koordinera populärvetenskapliga föreläsningar och event för allmänheten, samt fundraisingevenemang för externa gäster på uppdrag av fakultetens ledning. I detta ingår att ansvara för planering och förberedelser inför evenemang, samt att koordinera genomförandet. Det ingår också att planera och arrangera middagar, och ibland förekommer jobb på kvällstid. Arbetet innebär även konkreta arbetsuppgifter som att formulera texter till inbjudningar, hålla i genrep med föreläsare och sköta kontakten med tryckerier, cateringfirmor, filmare etc. Du verkar helt enkelt som spindeln i nätet och är kontaktperson för alla involverade. Utöver rollen som projektledare ingår även 25% ledningsstöd, och här ingår arbetsuppgifter som att lysa ut interna forskningsanslag och att handlägga nominerings- och ansökningsprocesser. Att på olika sätt vårda relationerna till fakultetens donatorer ingår också i arbetet. Även andra arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Kvalifikationer
Krav för anställningen är:
- Högskoleutbildning och erfarenhet av samordnande arbete inom universitets- och högskolesektorn eller annan offentlig verksamhet.
- Erfarenhet av att planera, koordinera och genomföra större evenemang.
- Erfarenhet och kompetens inom projektledning.
- Erfarenhet av arbetsuppgifter kopplade till fundraising och donatorsvård.
- God skriftlig och muntlig förmåga på svenska och engelska.
- God förmåga att samarbeta och bygga nätverk, samt till att arbeta serviceinriktat.
- God administrativ förmåga och ett strukturerat och noggrant arbetssätt med en känsla för detaljer.
- God kreativ förmåga samt förmåga till självgående arbete.

Meriterande för anställningen är:
- Erfarenhet av kommunikationsarbete kring evenemang är meriterade.
- Kunskap om och nätverk i Lund, och på Lunds universitet.

Övrigt
Anställningen är ett vikariat under ett år på 100 % med önskat tillträdesdatum 15 oktober eller enligt överenskommelse.

Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-10-14
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-10-15 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2024/2016
Kontakt
  • Emma Idman, rekryterande chef, +46462227218
  • Linda Meri, HR, +46462220821
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb