Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Institutionen för translationell medicin

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Beskrivning av forskargrupp
Vid forskargruppen Molekylär Reproduktionsmedicin bedrivs forskning inom reroduktion. Forskningen har sedan flera år legat i framkant inom den delen av området som relaterar till effekten av paternella faktorer på fertiliteten och barnens hälsa. Gruppen leds av professor Aleksander Giwercman och består av forskande kliniker och icke-kliniker samt teknisk personal. Verksamheten är lokaliserad vid CRC och Reproduktionsmedicinskt Centrum i Malmö.

Här kan du läsa mer om vår spännande forskning:
Reproductive medicine, Malmö | Lund University 

Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra, och strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande och stimulerande för alla medarbetare. Vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare. Vi värnar både om den fysiska säkerheten och den psykosociala arbetsmiljön. 

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitet jobba hos oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Bidra med sina medicinska kunskaper till generering av hypoteser betr. sambandet mellan pappans exponering, fertilitet och barnens hälsa. Genomföra, under handledning, avancerade statistiska analyser på registerdata, som inkluderar information om ca 3 miljoner barn och deras föräldrar

Kvalifikationer
För anställningen krävs:

  • Högskoleutbildning inom relevant ämnesområde. 
  • Dokumenterad tidigare användning av statistiska analysmetoder.
  • Tidigare erfarenhet inom reproduktionsområdet och registerforskning
  • Goda språkkunskaper i engelska i både tal och skrift
  • Personliga egenskaper som vi värderar högt i samband med denna tjänst är att du har god samarbetsförmåga, flexibel, initiativtagande och strukturerad. 

Övrigt
Anställningen är en särkild visstidsanställning (SÄVA) under perioden 2024-08-01 till och med 2024-09-30 med omfattning 100 %. 

Så här söker du
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2024/2040
Kontakt
  • Sarah Quist, HR-partner, +4640391055
  • Aleksander Giwercman, rekryterande chef, +4640391129
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-06-27

Tillbaka till lediga jobb