Lunds universitet, Naturvetenskapliga fakulteten, geologiska institutionen

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Vid Naturvetenskapliga fakulteten bedrivs forskning och utbildning inom biologi, astronomi, fysik, geovetenskap, kemi, matematik och miljövetenskap. Verksamheten bedrivs vid nio institutioner samlade inom norra universitetsområdet. Fakulteten har ca 1 500 studenter, 330 forskarstuderande och 700 anställda.

Vid Geologiska institutionen bedrivs forskning av hög internationell klass inom hela det geologiska ämnesområdet. Vi erbjuder nationellt ledande utbildningsprogram i geologi på kandidat- och masternivå. Institutionen som består av två avdelningar, kvartärgeologi och berggrundsgeologi, har för närvarande ca 40 forskare/lärare och 20 doktorander.

Lunds universitet ledigkungör en anställning som ekonomadministratör på 100% i 2 år. Därefter utvärderas situationen för att se om det finns möjlighet till fortsatt anställning. Kansliet, som är en självständig enhet, ger service åt institutionen för naturgeografi och ekosystemvetenskap och geologiska institutionen.

Arbetsuppgifter
Löpande bokföring: registrering i huvudbok samt hantering av leverantörsfakturor.

Anläggningsregistrering, registrering av bidrag, omkonteringar av löner, diarieföring, utbokningar från utredningskontot, upprättande av kundfakturor samt övriga administrativt förekommande arbetsuppgifter såsom pakethantering, beställningar mm.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

  • Ekonomisk utbildning.
  • Erfarenhet av arbete med registrering i huvudbok, kundfakturering samt anläggningsregistrering.
  • Goda kunskaper i Excel.    
  • Goda kunskaper i svenska när det gäller att uttrycka sig i tal och skrift. 
  • Goda kunskaper i engelska språket, både skriftligt och muntligt, med inriktning på ekonomiområdet.

Erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet samt kännedom om de ekonomisystem som Lunds universitet arbetar med är en merit.

Vi söker dig som har en hög känsla för service och är van vid ett flexibelt arbetssätt. Du skall ha förmågan att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, kunna prioritera samt behålla lugnet i stressiga situationer.

Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är en god lagspelare. Arbetet kräver att du är social, utåtriktad och med fördel kan samarbeta med olika typer av människor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och är van att ge service åt medarbetare. Ditt arbete engagerar dig och du har ansvarskänsla, är förtroendeingivande och har hög integritet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då detta är en förutsättning för att arbetsgruppen och den dagliga verksamheten skall fungera på ett optimalt sätt.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/287
Kontakt
  • Gisela Caesar, Administrativ chef, 046-222 30 30, gisela.caesar@cgbkansli.lu.se
  • Tina Olsson, Personalsamordnare, 046-222 95 62, tina.olsson@science.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2018-01-26
Sista ansökningsdag 2018-02-16

Wróć do ofert pracy