Lunds universitet, Lunds Tekniska Högskola, LTH:s kansli

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds Tekniska Högskola, LTH, är en teknisk fakultet inom Lunds universitet med forskning av hög internationell klass och stora satsningar på pedagogisk mångfald.

Arbetsuppgifter
Avdelningen programservice arbetar med programplanering, antagning, examina och schemaläggning. Programplanerarens främsta arbetsuppgift är att vara administrativt ansvarig inom en eller flera programledningar. Arbetet består bland annat av beredning och uppföljning av programmens arbete, handläggning av individärenden, kontakter med institutionerna, övriga program och nämnder inom LTH. Arbetet förutsätter mycket kontakter med såväl studenter som anställda.

Som programplanerare ingår du i en eller flera programledningar som har till uppgift att ansvara för utvecklingen av våra utbildningsprogram. Där har programplaneraren ett särskilt ansvar för att programledningen följer de lagar, förordningar och administrativa regler som gäller för högskolevärlden och Lunds universitet. 

Vidare ska programplaneraren se till att våra administrativa processer fungerar och kontinuerligt utvecklas. Arbetet är komplext och följer en årscykel som innebär att många till synes avgränsade delar hänger samman och hur de utförs har stor betydelse för helheten.

Önskvärda kvalifikationer
Du som söker har utbildning på högskolenivå. Du har tidigare erfarenhet av arbete med kvalificerad handläggning på högskola, universitet eller motsvarande och har kännedom om dess organisation. Det är en merit att tidigare ha arbetat med beredning och handläggning av ärenden av förvaltningsrättslig karaktär samt individuella studentärenden. God datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet av arbete i utbildningsdatabas och studiedokumentationssystemet Ladok är meriterande, liksom arbete med utbildningar inom teknikområdet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid bedömningen av personlig lämplighet för anställningen. Du är strukturerad, analytisk, lösningsorienterad och har en god organisatorisk och administrativ förmåga. Som programplanerare har du en samordnande roll där du har kontakt med många studenter och kollegor inom verksamheten, god samarbetsförmåga och lyhördhet är därför en förutsättning för tjänsten. Du har förmåga att driva och samordna arbetet på ett rättssäkert sätt och är van vid att arbeta med deadlines.

Hänsyn kommer att tas till driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka det administrativa arbetet inom avdelningen samt bidra till dess framtida utveckling.

Villkor
Tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Instruktioner för ansökan
Ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem där du kommer ombes att svara på urvalsfrågor, fylla i uppgifter som rör din meritförteckning samt skriva ett personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2018/1737
Kontakt
  • Peter Gustafsson, avdelningschef, 046 222 90 04
Publicerat 2018-05-21
Sista ansökningsdag 2018-06-04

Wróć do ofert pracy