Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Inst. för hälsovetenskaper

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Vid institutionen för hälsovetenskaper arbetar vi med att öka kunskapen om hur människor kan återfå och bibehålla sin hälsa. Vi utbildar framtidens vård- och rehabiliteringspersonal inom alla kategorier på grund- avancerad- och forskarutbildningsnivå. Vi forskar om det som rör människors hälsa: prevention, behandling, vård, omsorg och rehabilitering. Verksamheten finns både i Malmö och Lund och har en nära anknytning till hälso- och sjukvård inom Skånes universitetssjukhus, primärvården och den kommunala vården.

Om anställningen
Vi söker en biträdande forskare. Anställningen är en visstidsanställning under perioden 2019-04-01 t.om. 2019-10-31 Anställningens omfattning är 40 % av heltid.

Krav för anställningen
- Utbildad arbetsterapeut.
- Forskarexamen. 

Tidigare erfarenheter av forskning inom områdena ”interventionsforskning” och ”aktivitet och psykisk ohälsa”. Vidare krävs mycket goda kunskaper i både engelska och svenska.

Meriterande
Erfarenhet av författarskap, främst på engelska.

Profil
Du som söker är självständig, noggrann och har en god analytisk förmåga. Vidare krävs god organisations-, och samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifter
Analysera aktivitetsorienterade data, framförallt statistiska metoder.
Göra kompletterande kvalitativ datainsamling i arbetsterapeutisk kontext och analysera densamma. Rapportera forskningsresultat i form av vetenskapliga publikationer.

Villkor

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/559
Kontakt
  • Mona Eklund / Professor, mona.eklund@med.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2019-03-04
Sista ansökningsdag 2019-03-18

Wróć do ofert pracy