Lunds universitet, Universitetsförvaltningen, LU Service

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.


LU Bostäders uppdrag är att tillhandahålla boenden för internationella studenter och gästforskare vid Lunds universitet. Vi är en del av sektionen LU Service som tillhandahåller vaktmästeri-, lokalvårds-, konferens- och trycktjänster samt en profilbutik.
På LU Bostäder är vi 15 medarbetare, varav tio som jobbar administrativt och fem som jobbar inom facility management. Vi har även ett litet kontor och reception på Sparta där LU Guest House är beläget som ingår i vår verksamhet.

Vi arbetar ständigt med förbättringar i vår arbetsmiljö och för att ge oss möjlighet till effektivare arbete. Vår viktigaste mätpunkt är vår årliga kundundersökning som vi gör tillsammans med vår branschorganisation, Studentbostadsföretagen. Genom den får vi kvitto på våra insatser men också kundernas önskemål om fortsatt utveckling.

Gå gärna in på vår hemsida www.luaccommodation.lu.se och läs mer om vår verksamhet och gör en bostadsansökan.


Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss Jobba hos oss

 
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som bostadssamordnare arbetar du huvudsakligen med hyresadministration och besiktningar samt ger service till våra hyresgäster vid olika typer av frågor under deras boendeperiod. Du kommer att utföra alla arbetsuppgifter i processen för att tillhandahålla bostäder åt internationella studenter vid Lunds universitet.  I hyresadministrationen ingår att administrera och samordna hela ekonomiprocessen och delta i andra delar av vår bostadsprocess. Det handlar exempelvis om samordning av städning, besiktning av bostäder, delta i korridorskontaktprogram samt hanteringen vid överlämning av nycklar. Du kommer att ha flera kontaktytor bland annat gentemot sektionsadministratörer, bank och hyresgäster.

Tjänsten innebär att ge god service och dagligen bemöta människor från många olika kulturer och med varierande bakgrund.

Du kommer vikariera för en kollega som vikarierar för en annan medarbetare som är utlånad till en annan avdelning på Lunds universitet.

Kvalifikationer
Krav för anställningen är:

 • dokumenterad erfarenhet av fastighetsförvaltning
 • dokumenterad erfarenhet av hyresgästservice
 • mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande för anställningen är:

 • goda kunskaper i Excel
 • Kinetics fastighetssystem
 • erfarenhet av att arbeta med Microsoft Access eller andra databaser
 • Att du behärskar svenska i tal och skrift
 • B-körkort

 

Övrigt
Intervjuer kommer genomföras på LU Bostäders kontor på Tunavägen 20 i Lund löpande och i anslutning till att tiden för ansökan går ut. Intervjun kommer genomföras med avdelningschef och minst en medarbetare på avdelningen.

Anställningen är ett vikariat till och med 2023-09-30.


Så här söker du tjänsten
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla referenser eller rekommendationsbrev som stödjer att du uppfyller kvalifikationerna för denna tjänst.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-03-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2023/228
Kontakt
 • Nikolas Pieta Theofanous, +46462226819
Facklig företrädare
 • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
 • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
 • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2023-01-25
Sista ansökningsdag 2023-02-08

Tillbaka till lediga jobb