Lunds universitet, LTH, Institutionen för energivetenskaper

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som amanuens kan dina arbetsuppgifter variera och arbetsuppgifterna ska ge en inblick i den akademiska världen på den fakultet där du bedriver studier.

Denna anställning innebär att medverka som övningsassistent vid undervisning i kursen Tillämpad termodynamik för hållbara värme- och kraftcykler (MVKP60).

Kursens mål är att introducera och fördjupa kunskapen inom värme och kraftcykler och dess mångfacetterade utmaningar. Målet är att förse studenterna med insikt i hur det är att arbeta inom olika roller i ett energibolag. Studenterna kommer att få prova dessa roller och samtidigt utföra några övningar för att lära sig olika: perspektiv, kunskaper och bli bekanta med hur det är att arbeta som ingenjör i energibranschen.

Kvalifikationer
Krav för anställningen:

  • Vara antagen till och inskriven på utbildning på grund- eller avancerad nivå (examen får ej vara uttagen).
  • Godkänt betyg i kursen Tillämpad termodynamik för hållbara värme- och kraftcykler, MVKP60 (tidigare kursnamn: energisystemteknik, MVKP10).
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande för anställningen:

  • Tidigare undervisningserfarenhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Hänsyn kommer att tas till ex. god samarbetsförmåga, driv och självständighet samt hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka verksamheten inom institutionen.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet som erbjuder goda anställningsvillkor. Med en anställning som amanuens får du som student en möjlighet att förena studier med arbete för att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktisk arbetslivserfarenhet inom akademin. Läs mer på universitets webbplats om att Jobba hos oss. 

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad under perioden 231016-240115 och avser omfattning 35%. Anställningen får inte påverka amanuensens studier negativt och får inte kombineras med andra anställningar. Anställningen omfattas av Arbetstidsavtal för lärare. Bestämmelser gällande utbildningsanställning som amanuens finns i Högskoleförordningen (SFS 2017:284), 5 kap 8-12 §§. 

Så här söker du
Ansökan bör innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan bör även innehålla CV, utdrag ur LADOK eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.).

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-10-16
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 35
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2023/2561
Kontakt
  • Narmin Hushmandi, +46462229283
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb