Lunds universitet, Samhällsvetenskapliga fakulteten

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar undervisning och handledning i humanekologi och särskilt inom områdena forskningsmetodik och icke-industriella försörjningssätt. Undervisning och handledning inom kulturgeografi och ekonomisk geografi kan också förekomma. Administrativa uppgifter kan också utgöra en del av arbetsuppgifterna. Undervisning och handledning på både engelska och svenska förekommer.

Kvalifikationer
Förr anställningen krävs avlagd doktorsexamen i humanekologi eller inom ett för anställningen relevant område alternativt att motsvarande kunskaper förvärvats på° annat sätt i Sverige eller utomlands samt att sökande har annan kompetens som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämne och de arbetsuppgifter som ingår i anställningen. Anställningen kräver även att den sökande har undervisningserfarenhet framför allt från svenskt universitet eller högskola samt dokumenterad förmåga att undervisa på engelska och svenska. En av de viktigaste bedömningsgrunderna utgörs av förmågan att snabbt sätta sig in i och utföra undervisningsuppdraget.

Ansökan
Ansökan ska innehålla:
- CV
- Personligt brev
- Förteckning över pedagogiska meriter

Villkor
Vikariat på fyra månader på 65% med start den 15 september 2023.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 65%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2023/2792
Kontakt
  • Ola Hall, Prefekt, ola.hall@keg.lu.se
  • Natalie Nyman, HR-partner, natalie.nyman@sam.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, kansli@saco-s.lu.se
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-09-19

Tillbaka till lediga jobb