Lunds universitet, Medicinska fakulteten, MedCUL

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Arbetsuppgifter

Som administrativ assistent vid MedCUL tillhör man ett team, arbetet består av pedagogiskt utvecklingsarbete inom ramen för MedCULs uppdrag. Arbetsuppgifter kommer bland annat att omfatta förberedelser inför programöverskridande digital utveckling där t ex dokumentation behöver överföras till nya digitala former och arbetet kan även omfatta skapande av olika former av informations- och presentationsmaterial riktat till olika intressenter. Andra arbetsuppgifter kan omfatta att i en arbetsgrupp skapa material som del av utbildningsinsatser inom pågående projekt vid MedCUL.

Kvalifikationsönskemål/-krav

Erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete eller arbete som amanuens vid MedCUL är ett krav.

Du ska vara aktivt studerande på något av medicinska fakultetens utbildningsprogram termin 3 eller högre, alternativt termin 1-2 på något av fakultetens mastersprogram. Det är värdefullt, men inte nödvändigt, med erfarenhet från VFU/VIL/klinisk praktik.

Du ska vara intresserad av lärande och utbildning på ett djupare plan och i hur studentinflytande kan ta sig uttryck i en möjlighet att ta ansvar för den egna utbildningen.

Du bör också vara intresserad av att engagera dig i utvecklingsarbete och genomförande av dessa inom fakultetens utbildningsprogram.

Du bör vara nyfiken på och villig att lära dig nya digitala system. Du kommer att få arbeta med planeringsarbete och får tillsammans med andra administrativa assistenter och amanuens organisera delar av ditt arbete.

Tidigare erfarenhet av att leda eller jobba med projekt är värdefullt men inte nödvändigt.

Du bör ha lätt för att kommunicera både i tal och skrift, gärna med erfarenhet av olikadigitala former som uttrycksmedel. Du kommer att arbeta i ett team, samarbetsförmåga och flexibilitet är därför mycket viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Villkor

Visstidsanställning 2019-06-15--2019-07-15.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-07-15
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-06-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2019/2082
Kontakt
  • Christina Gummesson, +46462223784; christina.gummesson@med.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2019-05-29
Sista ansökningsdag 2019-06-12

Tillbaka till lediga jobb