Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Translationell medicin

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Forskargruppen

Vid forskargruppen Molekylär Reproduktionsmedicin bedrivs forskning inom reproduktion.  Forskningen har sedan flera år legat i framkant inom den delen av området som relaterar till orsaker och långtidskomplikationer till ofrivillig barnlöshet (infertilitet). Gruppen leds av professor Aleksander Giwercman och består av forskande kliniker och icke-kliniker samt teknisk personal. Verksamheten är lokaliserad vid CRC och Reproduktionsmedicinskt Centrum i Malmö. Här kan du läsa mer om vår spännande forskning.

Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra, och strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande och stimulerande för alla medarbetare. Vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare. Vi värnar både om den fysiska säkerheten och den psykosociala arbetsmiljön.

Vi söker härmed en driven forskningsadministratör för en heltidstjänst under en tidsbegränsad anställning om 13 månader. Önskat tillträdesdatum är 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Forskningsadministratören ingår i ett team inkluderande två forskningssjuksköterskor och två biomedicinska analytiker. Teamet hjälps åt med rekrytering och undersökning av patienter till studie av ofrivilligt barnlösa par samt med provtagning och förberedelse för biobanking. Administratörens ansvar inkluderar huvudsakligen att sköta telefonkontakt med de par som överväger att delta i studien; förbereda skriftligt material, blodprovremisser och provtagningssätt som skickas till projektdeltagarna; förbereda för mottagningar för forskningspatienter; ta hand om arkivering av provsvar samt sköta andra administrativa funktioner. Arbetsuppgifterna inkluderar därmed en kombination av patientvård och administration.   

Kvalifikationer

För anställningen krävs:

  • Genomförd utbildning till undersköterska.
  • Erfarenhet av arbete som undersköterska.
  • Vana av datoranvändning i dagligt arbete.
  • Goda svenskkunskaper i både i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna kräver att du är självständig, noggrann, har god organisations-och samarbetsförmåga samt social förmåga och är resultatorienterad och handlingskraftig.

Meriterande för anställningen är:

  • Goda språkkunskaper i engelska i både tal och skrift.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-09-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2021/1629
Kontakt
  • Anton Lagerbäck, personalsamordnare,, 040-39 19 04, e-post: anton.lagerback@med.lu.se
  • Aleksander Giwercman, forskargruppschef,, 040 39 11 29, aleksander.giwercman@med.lu.se
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-222 93 62
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-222 93 64
  • SEKO: Seko Civil, 046-222 93 66
Publicerat 2021-06-22
Sista ansökningsdag 2021-07-06

Tillbaka till lediga jobb