Medicinska fakulteten, Institutionen för experimentell medicinsk vetenskap

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.

Beskrivning av arbetsplatsen

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 44 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning.

Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Medicinska fakultetens kansli är en spännande och allsidig arbetsplats. Kansliet står för en samlad

expertis i frågor som rör utbildning, ekonomi, internationalisering, kommunikation, ledningsstöd och

HR-frågor. Kansliet strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsplats, med en god

arbetsmiljö i fokus.

CIPA

CIPA är en lokal forskningsinfrastruktur vid Lunds universitet för image processing and analysis. Kajsa M. Paulsson leder denna fakultetsöverskridande forskningsinfrastruktur med användare från många olika vetenskapliga domäner.

Vi erbjuder

Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Vi har även ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid.

Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd hos oss, https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som projektsekreterare arbetar du både strategiskt och operativt. Du stöttar projektledningen genom planering, uppföljning och kontakter med de andra partnerorganisationerna, samtidigt som du arbetar operativt med t.ex. rapportskrivning, protokoll, och bistår i kommunikationsarbetet med arbete i kanaler såsom webbsidor, bloggar, artiklar, nyhetsbrev, sociala medie-inlägg m.fl. I arbetet ingår också att koordinera utåtriktade aktiviteter, såsom webinarier och externa event. Du kommer också att ansvara för och planera för resor, logistik, inbjudningar av föreläsare, lärare och studenter till olika evenemang.

Kvalifikationer

Krav för anställningen är:

  • Högskoleutbildning inom administration, business management
  • Erfarenhet av att arbeta med att organisera evenemang, ex. workshops, webinarier sommarskolor
  • Erfarenhet av att arbete i en större internationell organisation
  • Erfarenhet av att planera och genomföra aktiviteter
  • Erfarenhet av logistikplanering, bokning av resor och resehantering
  • Erfarenhet av att samarbeta med intressenter med olika bakgrund
  • Erfarenhet av att söka upp och bjuda in talare
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska

Meriterande för anställningen är:

  • Tidigare erfarenhet av arbete med att hantera redovisning av projekt, summera resultat och analysera utkomsten
  • Erfarenhet av att både skriftligt och med program som PowerPoint sammanställa och presentera resultat
  • Grundläggande kunskaper i tyska, samt även i andra europeiska språk
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad, självständig, driven och har lätt för att samarbeta, och du ser vad som behöver göras och levererar.
  • Du kan ta dig an olika typer av operativa arbetsuppgifter och har inget emot att även jobba med mindre avancerade arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad, driven och har lätt för att samarbeta, och du ser vad som behöver göras och levererar. Du kan ta dig an olika typer av operativa arbetsuppgifter och har inget emot att även jobba med mindre avancerade arbetsuppgifter.

Övrigt

Anställningen är en särskild visstidsanställning från och med 2023-01-01 till och med 2023-02-28. Tjänsten har en omfattning på 50 %.

Så här söker du

Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-01-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer PA2022/3856
Kontakt
  • Herbert Floria, 046-2220696
  • Kajsa M Paulsson, +46462224167
Facklig företrädare
  • OFR/ST:Fackförbundet ST:s kansli, 046-2229362
  • SACO:Saco-s-rådet vid Lunds universitet, 046-2229364
  • SEKO: Seko Civil, 046-2229366
Publicerat 2022-11-24
Sista ansökningsdag 2022-12-08

Tillbaka till lediga jobb